سبز نیوز

مطالب کاربردی گیاهان زینتی.گیاهان دارویی.کشت قارچ.کشت گلخانه ای.تراریوم و بونسای

سبز نیوز

مطالب کاربردی گیاهان زینتی.گیاهان دارویی.کشت قارچ.کشت گلخانه ای.تراریوم و بونسای

کاشت خیار در باغچه

در مناطق معتدل بذر خیار را در دو نوبت می توان مستقیما در زمین اصلی کاشت یکی در اواسط یا اواخر تابستان و دیگر در هنگام بهار پس از سرمای بهاره است.در مناطق گرمسیر در اوایل بهار یا اوایل پاییز آن را می کارند.بهترین طریقه کاشت در پشته با جوی کم عمق یا سیستم فارو است.

  

فاصله خطوط بین 90 تا 140 سانتی متر و فاصله بوته ها بین 45 تا 70 سانتی متر می باشد.

در هر حفره می توان 2 الی 3 بذر داخل نمود و پس از اینکه بوته ها 4 برگه شدن باید یک بوته قویتر را نگه داشته و بقیه را از نقطه تماس با خاک قطع نمود.

مقدار بذر حدود 35 گرم در یکصد مترمربع خواهد بود. بذر را می توانند 15 ساعت قبل از کاشت خیس نمایند.

مصرف کود سرک امری است حتمی و راندمان محصول را بالا خواهد برد.

آفاتی که این نبات را تهدید می کند یکی شب پره زمستانی است که لارو آن جوانه ها و برگها و ساقه گیاه را مورد حمله قرار داده و باعث نابودی آن می شود و برای مبارزه با آن اولا دادن یخ آب زمستانه قبل از کاشت در زمین مورد نظر مناسب است و از طرفی مبارزه با علفهای هرزه

کمک مؤثری در نابودی آن می نماید.

مبارزه دیگر شیمیایی است که به نسبت 800 گرم لیندین 25 درصد را با 80کیلو سبوس و 40 لیترآب مخلوط کرده و این طعمه مسموم را هنگام عصر در مزرعه می باشد.آفات دیگر این نبات شته و تریپس می باشند، که طرق مبارزه با آنها قبلا آمده است.

ارقامی را که مؤسسه اصلاح بذر توصیه نموده یکی خیار سبز ورامین بوده که نسبتا زودرس ،خوش خوراک، پر محصول و سبز رنگ است رقم دیگر خیار بیلانکوه می باشد که پابلند و جهت مناطق ییلاقی مناسب و طول آن حدود 20 سانتی متر  قلمی سبز تیره و توپر است.


مجموعه آموزشی گلخانه و گلخانه داری:

مجموعه آموزشی گلخانه و گلخانه داری از مباحث کاربردی و مورد توجه اکثر کشاورزان گلخانه دار دانشجویان مهندسی کشاورزی و علاقه مندان به گلخانه داری می باشد. همچنین علاقمندان به کاشت و پرورش میوه ، سبزی ، سیفی و گل های زینتی در گلخانه خانگی نیز می توانند با خریداری آموزش گلخانه و گلخانه داری ، گلخانه خود را طبق استانداردها و نکات موجود در مجموعه احداث کنند.
تعدادی از موضوعات کتاب ها:ایجاد گلخانه(فوندانسیون سازی+پوشش),تهویه گلخانه,سیستم های گرمایشی و سرمایشی گلخانه,آبیاری گلخانه,تنظیم دما در گلخانه,کنترل و مدیریت گلخانه ,ضدعفونی کردن,مبارزه با آفات و بیماری ها در محیط گلخانه (کامل و تضمینی),علائم بیماری ها و آفات و کمبود عناصر,کاشت و پرورش علائم بیماری وکمبودهای گیاهان خیار,گوجه,توت فرنگی,فلفل,سبزیجات و...,کاشت و پرورش گیاهان زینتی یکساله در گلخانه,کاشت و تکثیر گیاهان آپارتمانی در گلخانه,کشت و پرورش سبزیجات در گلخانه,مبارزه بیولوؤیک با آفات و بیماری ها

مطالب مرتبط:

اختلالات تغذیه ای در خیار گلخانه ای مشاهده

تغذیه خیار گلخانه ای مشاهده

آفات مهم کشتهای جالیزی مشاهده

اختلالات تغذیه ای در خیار گلخانه ای مشاهده

کشت خیار گلخانه ای مشاهده

کاشت خیار در گلخانه مشاهده

آموزش پرورش خیار گلخانه ای(درختی) مشاهده

کلیات کاشت خیار در گلخانه مشاهده

تاثیر بسترهای مختلف کشت روی رشد، عملکرد و کیفیت خیار گلخانه ای در کشت بدون خاک مشاهده


نظرات 2 + ارسال نظر
تحول جمعه 8 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 05:46 ب.ظ http://leyla-taraghi.blogsky.com

با سلام وخسته نباشید .ممنون از مطلب مفیدتون..

خواهش میکنم

علی مسعودی دوشنبه 10 اردیبهشت‌ماه سال 1397 ساعت 11:34 ق.ظ

سلام موارد مورد نیاز هر فصل رو اطلاع رسانی کنید

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد