-
فواید سمنو
شنبه 16 شهریورماه سال 1392 01:25
میخواهید سفره هفتسین سال جدید را با چه سینهایی کامل کنید؟ سینهایتان خوردنی است یا نه؟ هر شیء که اول نامش با سین آغاز شود مانند ساعت، سبد و سکه را در سفره میگذارید و خیالتان را از این بابت راحت میکنید، اما باید بدانید سفره هفتسین باید پیام تغذیهای سالم زیستن را برایتان به ارمغان آورد. اجزای این سفره باید ریشه...
-
لیمو؛ هم ترش و هم شیرین
جمعه 15 شهریورماه سال 1392 17:25
لیمو شیرین و معده مصرف لیمو شیرین برای مبتلایان به درد معده و ورم معده بر خلاف تصور عموم، مفید است و مصرف روزانه یک عدد آن در این افراد ضروری است. دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه می گوید: لیموشیرین اگر برش بخورد و در معرض هوا قرار گیرد، طعم آن تلخ می شود که علت اصلی آن لیمونین و نارنجین موجود در این میوه هستند که با...
-
لیموترش میخورم پس هستم
جمعه 15 شهریورماه سال 1392 05:25
آب لیموترش، پوست یا افشرهی خوراکی آن حاوی خواص بیشماری است که نه تنهای بیماریهای فصل سرما را برطرف میکند بلکه خیلی از دردها و ناخوشیهای روزمره را هم از بین میبرد. با ما همراه باشید تا تأثیر این مادهی غذایی مفید را روی سلامتی مروری بکنیم. لیموترش برای مقابله با گلودرد لیموترش سرشار از ویتامین C و حاوی خواص...
-
فواید سلامتی سبزیجات برگ سبز
پنجشنبه 14 شهریورماه سال 1392 20:25
از سبزیجاتی که در این دسته قرار می گیرند می توان به ، کرفس ، کلم پیچ، اسفناج ، کاسنی، برگ چغندر، آروگولا، بروکلی، کلارد و کال(نوعی کلم هستند)، برگ شلغم ، برگ خردل و انواع سبزی خوردن(جعفری، گشنیز و ...) اشاره نمود. دشمن سرطان در مقاله ای از سبزیجات برگ سبز تیره، با عنوان "غذاهایی که با سرطان می جنگند"...
-
خودتان در منزل، جوانه تهیه کنید
پنجشنبه 14 شهریورماه سال 1392 04:25
جوانه های غلات و دانه ها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. دانه هایی که بیش از همه برای تهیه جوانه مناسب هستند، عبارتند از: ماش، عدس، گندم، جو، شنبلیله، تخمه کدو، کنجد، آفتاب گردان و سویا. گفته شده است در جوانه عدس و ماش دو ماده وجود دارد که وقتی وارد بدن می شوند، سلول های سرطانی را به تدریج از بین می برند....
-
جوانهها، جوانتان میکنند!
چهارشنبه 13 شهریورماه سال 1392 20:25
جوانهها منبع فراوانی از ویتامینها و املاح معدنی هستند که طی فرآیند جوانه زدن از دانهها تولید میشوند و ارزش غذایی آنها نسبت به خود دانهها بیشتر است. طی جوانه زدن، نشاسته، پروتئین و چربیهای موجود در دانه تجزیه شده و به مواد سبکتر و قابل هضم و جذبتری تبدیل میشود. در این فرآیند میزان ویتامین، املاح معدنی و...
-
خواص یک سبزی سفید رنگ
چهارشنبه 13 شهریورماه سال 1392 02:25
دو هزار سال پیش ژاپنیها و چینیها قارچ را کشف کردند. آنها از قارچ در طب سنتی خود بهره میجستند. برخی از گونههای قارچ، خوراکی و برخی سمّی هستند. آن دسته از قارچها که دارای کلاه قرمز با لکههای سیاه و سفید هستند سمّی میباشند. نوع خوراکی آنها به نامهای صدفی، دکمهای، چینی و ژاپنی معروف است. 60- 50 سال است که قارچ در...
-
راهنمای تهیه محلول غذایی برای کشت هیدروپونیک
سهشنبه 12 شهریورماه سال 1392 22:46
میدانید که برای تهیه فرمول غذایی هیدرو پونیک باید هزینه زیادی بپردازید و داشتن اطلاعات در مورد طرز تهیه فرمول ها میتواند کمک کند خودتان آن را تهیه کنید علائم زیادی: افزایش نیتروژن باعث تولید گیاه پر آب و ضخیم و در نتیجه تغییر رنگ شاخ و برگ به رنگ سبز تیره می شود. همچنین گیاه نسبت به بیماریها و آفات حساسیت زیادی پیدا...
-
کود دهی بنسای
سهشنبه 12 شهریورماه سال 1392 22:24
بنا به درخواست یکی از دوستان که گفته بود در مورد کود دهی بونسای بنویسید من این مطلب رو گذاشتم اگه درمورد هرس بونسای اطلاعات میخواید به ا ینجا و در مورد تعویض گلدان به اینجا مراجعه کنید و در مورد تربیت بونسای به اینجا و اگه مطلب دیگه ای خواستید از جستجوگر سایت استفاده کنید د رختان غالباً کود پذیری زیادی دارند امّا...
-
جوانههای گیاهی؛ سرچشمه جوانی
سهشنبه 12 شهریورماه سال 1392 20:25
دکتر علی فانی، عضو هیات علمی دانشگاه افزود: با فراهم کردن شرایط مناسب رشد مانند حرارت و رطوبت برای دانه های خوراکی مانند گندم، جو و ماش که فرآیند جوانه زدن در آنها آغاز میشود و در حین جوانه زدن تغییرات اساسی در ترکیبات این دانه ها انجام میشود که این تغییرات سبب کاهش ترکیبات پیچیده گیاهی مانند نشاسته و کربوهیدراتها...
-
کشت قارچ صدفی
سهشنبه 12 شهریورماه سال 1392 05:18
از آنجایی که پرورش قارچها معمولاً در محیطی بسته انجام می شود لذا قارچها ی صدفی رامی توان در هر منطقه جغرافیائی و با هر نوع آب و هوایی تولید کرد. قارچها میتوانند اختلاف درجه حرارت 16 تا 30 درجه سانتیگراد را تحمل کنند . میزان تولید در مکانی به مساحت 80 متر مربع در یک مکان سرپوشیده دارای سقف مناسب به مساحت 80 متر مربع...
-
کدو یار روزهای بهار و تابستان تان
سهشنبه 12 شهریورماه سال 1392 03:25
کدو ستارهی مواد غذایی روزهای گرم سال است. این مادهی غذایی در عین ساده و سبک بودن سرشار از ویتامینها و مواد معدنی میباشد و جزو سبزیجات درجه یک برای لاغری و خوش اندامی است. علاوه بر اینها کدو هم خوشمزه است و هم این که به سادگی طبخ میشود. با ما همراه باشید تا بیشتر با ستارهی روزهای بهار و تابستان آشنا شوید. کدو و...
-
چای ترش
دوشنبه 11 شهریورماه سال 1392 20:25
از جمله نوشیدنیهای گرم و متداولی هستند که میزان مصرف آنها بسیار بالا است اما در کنار خواصی که دارند میتوانند به صورت پنهان ضررهایی نیز داشته باشند. بسیاری، از نوشیدنیهای مختلف مانند چایهای میوهای و یا دمنوشهای گیاهی برای جایگزینی چای یا قهوه استفاده میکنند اما باید این نکته را بدانید که یکی از بهترین گزینههای...
-
پرورش و نگهداری کاکتوس ها
دوشنبه 11 شهریورماه سال 1392 18:01
کاکتوس ها موجوداتی مرموز و عجیب می باشند ومن بااین که سالها با آنها سر و کار داشته ام گاه گداری از تغییر ناگهانی شرایط گیاه غافلگیر شده ام و هنوز نسبت به آنها شناخت کافی ندارم ،بااین حال با رعایت نکاتی که برای کاکتوس ها عمومیت دارد می توان انها را حفظ و نگهداری کرد و من سعی کرده ام در حد توانم این نکات را یاداوری کنم....
-
گرم کردن و خنک کردن گلخانه
دوشنبه 11 شهریورماه سال 1392 10:01
گرم کردن و خنک کردن گلخانه گرم کردن گلخانه : حرارت خورشیدی : پوشش گلخانه در روز انرژی تابشی خورشید را به صورت نور و امواج الکترو مغناطیسی جذب و این انرژی گیاهان , خاک و سایر اشیاء موجود در گلخانه را گرم می کند . این حرارت جذب شده توسط اشیاء داخل گلخانه در شب و در دمای پایین از آن ها منتشر می شود و با طول موج های...