پوست گردو برای تیره کردن مو :
پوست
گردو برای تیره کردن مو بسیار موثر است. اما از آن جا که رنگ می دهد هنگام
کار کردن با آن از دستکش استفاده کنید. برای تهیه مواد، ۲ قاشق غذاخوری
پوست گردوی خرد شده را در پارچه ببندید و در ۳ پیمانه آب جوش به مدت ۲۴
ساعت قرار دهید. پس از شامپو کردن، مو را با آب پوست گردو بشویید.
بابونه و کالاندولا برای موهای بور :
شست
وشوی هفتگی با این دو گیاه، کدر بودن موی بور را برطرف می کند و مانع از
ایجاد تیرگی مو بر اثر قرار گرفتن در معرض اشعه ماورای بنفش خورشید می شود.
برای تهیه مواد شست وشو، ۴ پیمانه آب را در قابلمه ای از جنس آلومینیوم
بجوشانید، نصف پیمانه گل خشک بابونه و نصف پیمانه گل خشک کالاندولا را به
آب اضافه کنید و زیر گاز را خاموش کنید، بگذارید به مدت ۳۰دقیقه دم بکشد.آب
آن را از صافی رد کنید و بگذارید سرد شود. این آب به مدت یک هفته قابل
نگهداری در یخچال است. برای استفاده، موها را بشویید، با حوله خشک کنید.
سپس مایه تهیه شده را به موها بپاشید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند.
رزماری و مریم گلی برای داشتن موی قهوه ای :
استفاده
ماهانه از این گل ها، به طور چشمگیری مو را تیره می کند. برای تهیه این
محلول، ۲پیمانه مریم گلی تازه یا خشک، یک و نصف پیمانه رزماری تازه یا خشک و
یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را در قابلمه ای بریزید و تا لب گل ها را با آب
بپوشانید و پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی
بجوشد.در صورت نیاز آب بیشتری به آن اضافه کنید. این آب باید به مدت ۶ ساعت
روی حرارت کم بجوشد. پس از ۶ ساعت آن را از صافی رد کنید، سرکه سیب به آن
اضافه و خوب مخلوط کنید. پس از شامپو کردن مو را با این ماده بشویید.
حنا برای داشتن موی قرمز متمایل به طلایی :
با
حنا می توان هایلایت کم رنگ یا پررنگ در موهای قرمز و قهوه ای ایجاد کرد.
برای ایجاد رنگ قرمز متمایل به طلایی، ۲۰۰ گرم پودر حنا و ۲ پیمانه آب لیمو
را در ظرف غیرفلزی مخلوط کنید. بگذارید مواد به مدت ۴تا۶ ساعت بماند تا
کمی غلیظ شود. حنا را به مو بمالید و با پلاستیک ببندید. پس از ۲ تا ۳ساعت،
موها را بشویید.
در جوجهکشی دو نوع دماسنج کاربرد دارد: دماسنج خشک + دماسنج تر
دماسنج خشک دمای هوا را نشان میدهد و ارتباط مستقیم با رشد جنینی دارد هرچه دما بیشتر باشد رشد جنین بیشتر میشود. دماسنج تر درجه تبخیر آب را نمایش میدهد و رطوبت نسبی و از دست دادن وزن تخم شترمرغ را معلوم میکند. در این قسمت منظور از درجه حرارت، درجه حرارتی است که توسط دماسنج خشک نشان داده میشود.
تخم شترمرغ خیلی به نوسانات درجه حرارت ماشین جوجهکشی حساس نیست بلکه نسبت به تفاوت درجه حرارت در بالا و پایین تخم در ماشین جوجهکشی حساس است درجه حرارت ستر بین 5/35 تا 37 درجه سانتیگراد توصیه میگردد خارج از این دامنه یا نوسانات شدید درجه حرارت باعث بروز مشکلاتی از قبیل ناهنجاری در جوجه تولیدی میگردد.
رطوبت نسبی از تفاوت دماسنجهای تر و خشک مشخص میگردد عدد دماسنج خشک هیچ گاه کمتر از دماسنج تر نیست بطور مثال چنانچه دماسنج خشک 5/35 درجه را نشان دهد و دماسنج تر 3/21 درجه سانتیگراد باشد با مراجعه به جدول در می یابیم رطوبت نسبی 25% است.
چرا رطوبت نسبی اهمیت دارد؟ رطوبت نسبی هوا در جوجهکشی بستگی تام به از دست دادن وزن تخم شترمرغ دارد و کم شدن وزن تخم اندازه کیسه هوایی را معلوم میکند و بنابراین مقدار هوای موجود در تخم شتر مرغ جهت جوجه قبل از خارج شدن از پوسته را مشخص میکند. هرچه رطوبت نسبی کمتر باشد کیسه هوایی بزرگتر میباشد.
رطوبت زیاد هم باعث مشکلاتی میشود و جوجه تولیدی تحت شرایط رطوبت بیش از حد ضعیف میباشد و ناهنجاریهایی از قبیل تومور در گردن، کوتاهی پا و پنجه های پا مشاهده میگردد. بنابراین رطوبت تا40% جهت جوجهکشی تخم شترمرغ توصیه میگردد.
راهنمای کامل استفاده از دستگاه جوجه کشی برای جوجه کشی مرغ،شتر مرغ،اردک،بلدرچین و بوقلمون
در جیره نویسی
جهت شترمرغ بایستی به نکات زیر توجه داشت:
2:با وجودی که شترمرغها میتوانند از غذاهای متنوع استفاده
نمایند بایستی غذا مطابق ذائقه آنها باشد اضافه کردن علوفه سبز به جیره باعث تحریک
اشتها میشود.
:3الیاف خام در جیره باعث تحریک حرکات روده میشود و هضم را افزایش
میدهد. به همین دلیل بایستی مقدار مشخصی در جیره وجود داشته باشد. برای بالغین15% الیاف خام بسته به ماده
خشک جیره توصیه میگردد . عدم وجود فیبر خام در جیره باعث میشود اشیاء خارجی نظیر
شن وماسه و خاشاک را ببلعد.
:4جهت بهبود بلع و هضم بایستی غذا را به صورت خرد شده به
پرنده داد( به ویژه علوفه و یونجه) و غذای کنسانتره بهتر است به صورت پلت باشد.
:5غذای باقیمانده بایستی جمع آوری گردد مخصوصاً جیرههایی که
حاوی مواد تخمیری و مرطوب است. آب سنگریزه
1:همه مواد مغذی مورد نیاز جهت نگهداری و تولید بایستی در
جیره غذایی به مقدار کافی وجود داشته باشد و جیره به خوبی بالانس گردد.
همواره باید آب تمیز و تازه در اختیار پرنده قرار گیرد و
نیاز به آب بستگی به هوا و نوع جیره تفاوت دارد. چنانچه شترمرغ از علوفه تازه
استفاده کند به آب کمتری نیاز دارد. چنانچه از جیره خشک استفاده کند یا در هوای
گرم پرورش یابد به آب بیشتری نیاز دارد در یک تحقیق بر روی شترمرغهای 6-5 ماه
میزان مصرف 1/9 لیتر آب در روز ثبت گردیده است. در این تحقیق غذای کنسانتره داده شده
و گرمای هوا زیر 20 درجه سانتیگراد در طی 8 هفته بودهاست.
شترمرغها در مراتع سنگریزه مورد نیاز جهت خردکردن علوفه
به هنگام هضم غذا را پیدا کرده و می بلعند. لیکن در شرایط نگهداری در فارم بایستی
سنگریزه را در اختیار آنها قرار داد. برای این کار بهتر است از سنگهایی که دارای
کلسیم هستند استفاده شود. بخصوص در دوره تخم گذاری که شترمرغهای ماده به کلسیم بیشتری
احتیاج دارند.
پوسته : بلافاصله پس از ورود تخم مرغ به رحم کلسیفیکاسیون پوسته آغاز می شود .
۱:در اواخر یک دوره
تولید طولانی ، کیفیت پوسته کاسته می شود (ظاهرا بخاطر اینکه مرغ نمی تواند مقدار
کافی کربنات کلسیم برای پوشش کل تخم مرغهای بزرگتر در اواخر سیکل تخمگذاری تولید کند(
:۲افزایش درجه حرارت
محیط
ادامه مطلب ...
دفعات تنفس در دقیقه 20 تا 30 بار.
-حرکات
شکمبه در هر دو دقیقه 5 بار.
-تعداد
ضربان قلب در دقیقه 60 تا 70 بار.
-تعداد
حرکات سینه در دقیقه مشابه حرکات تنفس.
-رنگ
پلکها طبیعی.
-پوزه
گرم و مرطوب، فاقد تاول.
- رنگ
و علائم پوست و مو شفاف و یکنواخت نرمو بدون پوسته.
-وضعیت
گوشها گرم و طبیعی.
-وضعیت
دم، پوشش یکنواخت و تمیز.
-درجه
حرارت 38 تا 39 درجه سانتیگراد
پژوهشگران
استرالیایی در مطالعات خود دریافتند که زعفران دارای یکی از فاکتورهای
کلیدی در پیشگیری از کاهش قدرت بینایی و نابینایی است. این مطالعات که در
یکی از مراکز چشم پزشکی و تحقیقات بینایی استرالیا انجام شد، نشان داد که
گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های
بینایی را تنظیم می کنند.