سبز نیوز

سبز نیوز

مطالب کاربردی گیاهان زینتی.گیاهان دارویی.کشت قارچ.کشت گلخانه ای.تراریوم و بونسای
سبز نیوز

سبز نیوز

مطالب کاربردی گیاهان زینتی.گیاهان دارویی.کشت قارچ.کشت گلخانه ای.تراریوم و بونسای

تغذیه کروکودیل و تمساح

http://www.jahannews.com/images/docs/000285/n00285434-t.jpg

تمساح ها و کروکودیلها می توانند مدت زیادی را بدون غذا تحمل کنند . دانشمندان معتقدند که بچه تمساح ها و کروکودیلها می توانند تابیش از چهار ماه و بالغین آنها تا بیش از دو سال زنده بمانند. بیشتر تمساح ها و کروکودیلها سالیانه فقط 50 وعده کامل غذا می خورند ( در حالیکه انسان 1000 وعده غذا می خورند ) . آنها همچنین در مدت زمستان و زمانهایی که بی حرکت و کم کارند ، غذای کمی می خورند . 

 

غذای تمساح ها و کروکودیل ها در حیات و حش چیست ؟
تمساح ها و کروکودیلها ؛‌ حشره ، قورباغه ، عنکبوت ، جانوران صدفدار ، حلزون ، پرنده ، ماهی ، خزندگان دیگر و جانوران پستاندار را می خورند . اما این مسئله که از هر کدام این غذاها ، چه مقدار می توانند بخورند به اندازه ، نوع و محل زندگیشان بستگی دارد .

تغذیه در کروکودیل ها

تنوع در خوراک
غذای بچه های بیشتر انواع تمساح ها و کروکودیلها ، حشره است اما به محض اینکه کمی بزرگتر شدند نوزاد قورباغه ، حلزون ، خرچنگ ، میگو و ماهیهایی کوچک را می خورند . هنگامیکه بزرگتر شدند شروع می کنند به خوردن، ماهیهای بزرگتر ، پرندگان ، خزندگان و پستانداران کوچک و بزرگ . بالغین آنها نه تنها معده های بزرگتر و اشتهای بیشتری دارند بلکه برای اینکه بتوانند طعمه را بگیرند پوزه های قویتری هم دارند . غذایی که یک تمساح یا کروکودیل می خورد به زیستگاهش بستگی دارد . تمساح ها و کروکودیلهایی که در آب شور مردابها و دهانه رودخانه ها زندگی می کنند از همنوعانشان که در آبهای شیرین زندگی می کنند ، غذاهای متنوع تری می خورند زیرا انواع غذاهای اطرافشان متفاوت است .
نوع ( شکل ) پوزه نیز در تعیین غذا نقش مهمی دارد . از آنجائیکه پوزه های بلند و باریک قادرند آب را کنار زده ، راهی باز کنند و سریعتر و آسانتر از پوزه های پهن و سنگین از میان آب عبور کنند ، بنابراین برای صید ماهی بسیار مناسبند . گریالها و کروکودیلهایی که پوزه های باریک دارند ، تعداد زیادی ماهی میخورند . آنها غذاهای دیگری نیز می خورند زیرا بسیار جانوران فرزی هستند و قادرند با جهش به داخل آب ، پرنده یا جغد نیز شکار کنند . تمساح ها و کروکودیلها که پوزه های پهن و سنگین دارند طعمه های بزرگتر قوی است . نوع پستاندارانی که به عنوان غذا شکار میشوند ؛ به حیات وحش موجود در کشورهایی که زندگی می کنند ، بستگی دارد .


تقسیم غذا

هنگامیکه گله ای از ماهیها به یک کانال باریک نزدیک می شوند ، کروکودیلهای نیل در یک ردیف پهن شده و به ماهیهایی که به مسیرشان نزدیک میشوند حمله می کنند . آنها هرگز از مسیرشان خارج نمی شوند مبادا راه گریزی برای ماهیها باز گذارند .
حتی بر سر غذا با یکدیگر نمی جنگند . زمانیکه یک پستاندار بزرگ گیر می افتد و بزرگی آن به اندازه ای است که کنترل آن برای یک کروکودیل به تنهایی سخت و دشوار است ، دیگر کروکودیلها جمع شده و غذا را با هم تقسیم می کنند . آنها دور لاشه حیوان حلقه ای تشکیل می دهند ، هر کروکودیل منتظر نوبت خود می ماند ، سپس جلو رفته ، تکه ای از گوشت جسد را کنده و به عقب بر می گردد تا تکه گوشتش را بخورد ، و دوباره منتظر می ماند ، تمساح ها و کروکودیلها شکار چیان خوب و ماهری هستند .

http://www.funbartar.com/wp-content/uploads/2013/10/%D8%AA%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%AD-10-520x341.jpg

غذای تمساح ها و کروکودیلهای موجود در دامداریها و مزارع

چه نوع غذایی می توان به تمساح ها یا کروکودیلهای موجود در دامداریها دارد ؟
لازم است که به بچه تمساح ها و کروکودیلها حدودا هر دو روز یکبار یا هفته ای سه تا چهار بار خوراک داده شود . هنگامیکه بزرگتر می شوند ، تکه های غذا را هم می توان بزرگتر انتخاب کرد و باید دو یا سه بار در هفته به آنها غذا داد .
به تمساح ها ، کروکودیلها و کایمن ها به طور معمول همه نوع غذایی داده میشود و تقریباً هر غذایی را که جلویشان گذاشته شود ، با اشتیاق می خورند . این به این معنی است که باید آنها را با یک رژیم غذایی متعادل ؛ تأمین کنید .


مجموعه آموزشی پرورش کروکودیل و تمساح در ایران

دوستان توصیه میشود برای اطلاعات بیشتر راجع به پرورش کروکودیل حتما مجموعه آموزشی تصویری پرورش کروکودیل در ایران+طرح توجیهی پرورش کروکودیل را دانلود کنند


مطالب مرتبط :


آموزش پرورش تمساح در ایران
پرورش کروکودیل

پرورش قورباغه در ایران

پرورش قورباغه در ایران صنعتی پرسود

سود آور بودن تولید کود ورمی کمپوست

راه اندازی کارگاه پرورش زالو با پنج میلیون تومان

پرورش کرم ابریشم با دو میلیون تومان

پرورش بوقلمون

پرورش ماهی کپور

پرورش زالو تجارتی پرسود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد